Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Právě z tohoto důvodu nechodím k volbám. Aby měly volby skutečně avizovaný smysl, musí být splněna jedna nezbytná podmínka, a sice musejí být součástí demokratického systému. To, co tu máme my, není demokracie, nýbrž plutokracie atd., takže já se té šaškárny odmítám účastnit a tím ji podporovat. Jediný reálný přínos, který to pro mě (pro nás) má, je ten, že nám zvolení papaláši (ať už politici nebo třeba prezident – což je ještě větší komedie) krásně nastavují zrcadlo a je podle toho vidět, jak tady na tom momentálně jsme – mentálně, duchovně, společensky... zkrátka obecně vývojově.

Až si tohle lidi uvědomí (a začíná se tak dít) a budou volby bojkotovat ještě plošněji, těm zmetkům dojde, že už jim to nebaštíme a že to takhle dál nejde... :)

Karma.

0 1
možnosti
Foto

Ono ovšem nejde toliko o ,,náš dvoreček", ač mnozí sotva dohlédnou od dvorečku hradního po ,,ten svůj". Autorka to prezentuje nikoli toliko na onen ,,náš dvoreček", ale coby realitu současnosti zdaleka nejen u nás, ale v celém ,,západním" světě. Nakonec to ,,avizuje" již v samotném nadpisu.

1 0
možnosti
SN

:-).....já s Vámi také mimořádně souhlasím! Aniž bych to považoval za konspirační teorii, ten náš svět řídí několik bohatých darebáků, kteří ho postupně rozvrací k své podobě. Začalo to arabským jarem, dá se k tomu připočítat Majdan, vražda Kuciaka a jeho přítelkyně. Ba i pád dvojčat v Americe, kdy třetí mrakodrap spadl za 7 hodin po těch prvních dvou, pád trval 9,(slovy devět), vteřin a sesul se přesně do svých základů!

Otazník je i nad vraždou J.F. Kennedyho a jeho bratra Roberta.l Nejmladší už se raději politice vyhýbal.

Dovolil bych si k tomu přiřadit i Milion chvilek, které jsou vybavené materiálně, ozvučené, postavená pódia, to jistě není zadarmo a pochybuji, že by se na to manifestanti skládali.

Hlavně......stádo nesmí moc přemýšlet, to by bylo škodlivé ! R^R^R^

3 3
možnosti
PS

P82e24t32r 71S40k71á19l89a

2. 6. 2019 15:10

Máte pravdu v tom, že chování stáda a přemýšlení se vzájemně vylučuje. Hezký příklad je třicetiprocentní podpora pro Babiše.

2 1
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik