Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J26a66n 56D35o64u92š49e22k

4. 12. 2019 11:24

Rusové asi čekali, že to natřou zástupci českých občanů, politikovi který projevil zájem udělat něco co jim nevoní. Jejich blbost, že nečekali, že se jako jejich oponent objeví bulvární zrůda.

2 0
možnosti

Nebojácnost?

Pravděpodobně se jako dítě naučil, že pozornost získá, jen když zlobí...a v téhle fázi kolem pátého roku se zasekl - působí jako histrion.. Na zadek asi moc nedostával, takže představu nemá, a čeho by se bál?

Navíc, některé ty poruchy osobnosti se vyznačují právě nedostatkem strachu, histrionská má k disociální( tedy té echt psychopatii) docela blízko.

5 0
možnosti

Nebojácnost? A co se mu jako může stát?! Vyhodí ho z práce? Existenčně zničí? Jeho dětem zakážou studovat? Bude zván k výslechu a psychicky deptán?

Nebo snad postaven pro výstrahu ke zdi?

I kdyby tančil nahatý na Rudém náměstí (a věřím tomu, že je toho schopen) tak co? Nic.

3 0
možnosti

M33i15l87a15n 33K45e70s27l

1. 12. 2019 21:11

Člověk se v těch lidech z Prahy nevyzná.Na jedné straně chtějí demontovat pomník maršála Koněva protože Prahu neosvobodil,ale jel ji jen osvobodit.Neutekli by Němci ve strachu před blížícími se Rusy tak jako jinde. Vadí jim i to,že Koněv potlačil povstání v Budapešti.Na druhé straně chtějí postavit pomník Vlasovcům protože pomohli koncem války Řeporyjím.Nevadí,že byli spojenci německé armády a že Vlasovci pomohli potlačit varšavské povstání.

13 0
možnosti

Tandem Jandova Dvorak jede. ;-D Tolik hlouposti pospolu se jen tak nevidi

3 0
možnosti
Foto

P65a66v40e28l 44F62i44a83l66a

1. 12. 2019 16:05

Svobodný názor v Česku ?

1 0
možnosti
Foto

P46a71v51e86l 82F40i69a69l55a

1. 12. 2019 16:03

Svobodný názor v Česku ?

1 0
možnosti

U mé rodiny to bylo tak, že polovinu vyhnali a polovina zůstala, záviselo zda měli sňatek s Čechem, Češkou.

Takže já si určitě žádné polštáře neberu;-) a i když jsem čechoněmec, tak beru, že Němci jsou odpovědni za hrozné věci v Evropě a také beru, že Rusové nejsou jen ztělesněné zlo atd. Trochu mám výhodu v tom, že nejsem až tak zaslepen vlastenectvím nebo národovectvím, už i proto, že mám v krvi ještě k tomu i trochu švédské krve a manželka ještě i polské;-). Osobně si myslím, že těch čistokrevných tu bude opravdu poskrovnu, když přes nás v historii prošlo několik cizích armád;-).

7 0
možnosti

Díky za příspěvek, nezbývá mi, než přispět také. Moje pozastavení u polštářů se netýkalo aktu vyhnání, ale způsobu, jak se ti, co vyhnání realizovali, konalo. Mnohde s velkou krutostí, surovostí, pomstychtivostí (ponižování pochodujících, znásilňování žen, vraždění těch, co cestou odpadli, nezajištění pitné vody - pili z kaluží, onemocněli tyfem, umírali bez pomoci ...). A často se tak chovali ti, co měli špatné svědomí ze spolupráce s nacisty a snažili se se ukázat v novém světle

1 1
možnosti

Ale kdepak. Ti dobře věděli, proč ho tam pozvali. Potřebovali ukázat v televizi lidem, že je to blázen. Jejich propagandě posloužil dobře.

7 2
možnosti
Foto

Novotného Pavla Pyrrhovo vítězství.... Co chcete po bývalém bulvárním novináři? Senzaci za každou cenu - i za sebe ztrapnění. A kupodivu někteří mu tleskají... :-(Rv

5 1
možnosti
Foto

Nikým nevolený hulvát jako zástupce Česka účastníkem televizní debaty v ruské státní televizi ... to nevymyslíš, jak se to mohlo stát ?

3 15
možnosti

Nikým nevolený? Jak jste na to přišel?

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS