Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Novotný má sice chování řeznického psa, ale neřekl nic, co by nebyla pravda. Je jasné, že z něj Rusové udělají nácka, jako z každého, kdo si dovolí otevřeně hovořit o zločinech v jejich minulosti.

V podstatě neřekl nic jiného, než politicky nekorektní pravdu. Je úsměvné jak proti ní brojí ti samí lidé, kteří za idnentické vyjadřování vynášejí současného hradního pána až do nebe.

14 2
možnosti
Foto

Ono snad hradní pán připomínal Rusům Katyň? A jinak řečeno, tím připouštíte, že Zeman v kauze Peroutka měl pravdu, jenom jí nevhodně sdělil.

3 6
možnosti
PB

Nejlepší metoda, jak se bavit s lidmi typu Novotného, je nebavit se s nimi vůbec. Pokud by se s nimi někdo bavit chtěl, tak nutně musí sestoupit na jeho úroveň, protože Novotnému je naprosto cizí slušnost, vychování, schopnost argumentovat. Jediné co ovládá, je sprostota nejhrubšího zrna.

18 5
možnosti
Foto

...a jak se zdá, to jediné na Rusáky platí :-)

12 5
možnosti
AF

A23l27e52š 47F83r43ý56b50a

30. 11. 2019 23:54

Kdybych tam měl možnost promluvit a to česky, tak bych nejdřív POZDRAVIL je i diváky. Pak bych se třeba hádal.

7 2
možnosti
Foto

Rozhodující ve vašem příspěvku je to: "Kdybych tam měl možnost promluvit.." Nemáte, on ano :-)

5 10
možnosti
VM

Rozhodně si neobalují hlavy polštáři, když je řeč o hanebném chování Čechů při vyhánění Němců z republiky. Naopak jsem s vyhnanými krajany byl ve společenském styku a hovořil s nimi.

Ovšem nejsem Bohém, na Moravě je to o něco málo lepší.

3 0
možnosti
JP

Skvěle napsáno. Konečně se někdo ocení odpor proti oficiálnímu lokajství vůči východním despociím.

Jen škoda, že jste nerozvedla svůj názor na německé spoluobčany, velice by mě to zajímalo.

4 2
možnosti
Foto

Mě by zase velice zajímalo, co jste chtěl svým příspěvkem říct. To není nic proti vám, jen by mě to opravdu zajímalo.:-)

1 3
možnosti
JB

Svatá pravda, dobře napsáno.

14 5
možnosti
PK

Přiznávám se, že představitele Ruska nechápu... Jistě si již před vysíláním zjistili, co je pan Novotný zač a přesto si ho pozvou do vysílání... a teď možná urychleně na internetu blokují informace o Katyni či o generálovi A.A.Vlasovi... Kdyby v rámci ruských médií mlčeli, tak by měli klid, ale takhle se můžou jen obávat toho, že si mnozí ruští občané budou hledat na internetu příslušné informace...

13 1
možnosti
JP

A co je podle vás zač? Mužik, jako ti ubožáci z Hradu?

1 0
možnosti
Foto

Na medvěda nechodíme s brokovnicí, ale jedině s kulovnicí.

3 0
možnosti
JB

J79a62n 19B79u75r20i80a81n

30. 11. 2019 22:34

Jestliže kulovnicí nemáme, tak je dobré vystřelit z čehokoli, co máme. Někdy stačí na medvěda i zařvat a kupodivu se sebere a jde si po svých. Není totiž zvyklý na to, že se potrava jakkoli brání. Čeká totiž, že před ním padne na zadek nebo že bude utíkat.

6 1
možnosti
VR

Byl to prostě koncert - Pavel Novotný z Řeporyjí, versus největší země světa a jaderná mocnost. Nejen, že během 20 minut popraskaly žilky celýmu studiu Ruský televize v hlavním zpravodajském vysílání. Ale on prostě předvedl to, co už tady snad všichni zapomněli. A to je - nemít strach.R^R^R^R^

51 10
možnosti
Foto

Pokud nemám strach, tak se nemusím předvádět. Předvádím se před dámou, protože mám strach, že si mne jinak ani nevšimne.

0 1
možnosti

P30a14v24e23l 71Č61e36r14n57ý

30. 11. 2019 15:21

Docela tristní pohled na ruskou televizi. Ve většině mají jen černou a bílou. Opomíjejí fakta, pokud nezapadají do jejich výkladu dějin... štěstí, že žijeme v zemi, kde může mít každý vlastní názor.

30 6
možnosti
Foto

Lidé s vlastním názorem si BIS zcela jistě eviduje.

4 4
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik