Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Rád bych se zeptal minusovačů pod mou reakcí na článek paní Pavlíkové, s čím konkrétně nesouhlasí? Například s tím, že by naše společnost měla poskytovat stejná práva všem svým členům?

0 0
možnosti
MP

No mně konkrétně se nelíbí, že zpochybňujete generační posloupnost jako základní prvek pojmu rodina. Rodina je v principu muž + žena plus potomstvo, v širším smyslu také plus prarodiče a prapotomstvo, a dále různí další příbuzní. Muž plus muž rozhodně není rodina, a když si k tomu adoptují dítě, tak je to stále jen nápodoba rodiny, a to ještě velmi vzdálená. Vlastně totéž, jako kdyby si dítě adoptoval singl muž a s výchovou mu pomáhal spolubydlící...

5 1
možnosti
RJ

R73a11d45e64k 65J40a57r94o20š

2. 12. 2019 22:11

Pan Trčálek je extravagantní vysoce kreativní duše, tak ho tak berte, i když s ním brutálně nesouhlasíte. Já s ním také většinou názorově nesouhlasím, ale nesmírně oceňuji jeho invenci, tvořivost a hravost. Dej mu Pán Bůh věčnou slávu, byť on je brutální ateista :-)

Karle, nedej se... R^

2 0
možnosti
OP

Ale já proti němu nic nemám, jeho blogy často čtu a často se směju. No a trochu jsem mu oplatila to, co on tak rád, totiž naváží se do blogerských kolegů :-)

0 0
možnosti
JJ

J14a77n 53J32a13n16u83š24k27a

2. 12. 2019 21:28

ale zapomel nalepit znamku

0 0
možnosti
JK

Co je tradiční rodina? O tom nerozhodujete vy ani nikdo jiný. Ve skutečnosti nic takového jako tradiční rodina neexistuje. Jsou jen svazky lidí, které jsou v daném prostoru a čase obvyklé, a pak jsou svazky méně obvyklé nebo neobvyklé. Jiná věc je, že si různé společnosti uzurpují právo předepisovat lidem, co je správné a co ne a to "nesprávné" třeba i postihovat nebo aspoň omezovat či znevýhodňovat. Naše společnost by však měla mířit spíš k větší toleranci a k poskytování všem jejím členům stejných práv než naopak. A to navzdory tomu, že byste si ten opak třeba přála.

10 9
možnosti
OP

Pane Kvapile, co si přeji já, zase tak důležité není. Důležité je, aby sobecká přání dospělých lidí, kteří jsou v současnosti přesvědčováni, že i když jsou LGBT, mají se bít za to, aby měli děti, neměla navrch a aby se vždy v první řadě řešilo to, jaké divné podmínky pro život děti v takových svazcích mají a to by mělo zajímat i vás. Samozřejmě, že cesta k rozkrytí těch podmínek je velmi složitá, protože trend je nikoliv zájem dětí, ale zájem LGBT příslušníků

13 2
možnosti
Foto

;-) ,,Vděčné" témaR^ A jistě je až brutálně zaděláno na mnohou až brutální polemiku jak s brutálním Karlikem, tak i jinými. Jak blogově, tak i v tzv. blogových diskuzích;-D Je ovšem těžko zpochybnitelným faktem, že mnohé rodiny nejen přetrvaly, ale i pokračují po generace generací, cehož těžko mohou dosáhnout ,,slepé" větve na stromu života. A ty, chtě nechtě, tuto generační řadu nemohou nahradit přes jejich usilovné snahy ani jakoukoli,,objíždˇkou";-)

5 3
možnosti
JK

Slepé větve? To je nějaký canc.

1 3
možnosti
Foto

Od vojny jsem přicházel do styku homosexuály, Respektovali jsme, že mají rádi muže a oni zase nás, že jsme na ženský. Oni jsou ve své podstatě promiskuitní a její vztah trvá maximálně dva roky a pak jdou od sebe s hádkami o majetek o psa. Ty, co znám netouží po manželství a vadí jim ten humbuk kolem. Ví, že dnešní úprava umožňuje, aby po sobě dědili, aby mohli žít spolu, a víc nechtějí. Zajímá mě, co budou lesbické ženy dělat, až se jejich dítě zeptá, kdo je můj tatínek a proč já mám dvě maminky. Co to udělá s jeho psychikou, až zjistí, jak přišlo na svět a proč má dvě maminky a ostatní děti ne. Dítě má ze zákona právo vědět, kdo jsou jeho biologické rodiče.

6 3
možnosti
OP

Zastánci homosexuálních "rodin" mají na tyto vaše otázky připravené odpovědi typu "moc jsem si tě přála a tak mi pan doktor vložil do dělohy semínko, které mi daroval jeden krásný a hodný člověk ...". Reálná traumata těchto dětí jsou známá např z Ameriky, ale jsou důkladně utajována

6 1
možnosti
Foto

Je v pořádku, že se vám to hnusí. To není nic špatného, ani není nic špatného, když se s takovými lidmi nebudete chtít stýkat, nebo jim poskytovat své služby, pokud byste nějaké poskytovala. Problém je opět stát, který může vyslyšet vaši nechuť a tem stejnopohlavním párům zakázat jejich soužití, nebo vychovávat děti. Na druhou stranu vás stát zase může donutit, abyste své služby takovým párům poskytovala.

0 0
možnosti
Foto

Jste na hlubokém omylu. Homosexuálové nemají fyzický odpor k osobám druhého pohlaví. Ty je prostě nepřitahují ale rozhodně to neznamená, že by nemohli mít děti. To je mýtus. Spousta homosexuálů, možná především žen, se jimi stala poté co se jím rozbilo to, jak vy mylně nazýváte, tradiční manželství. A spousta homosexuálů je zase ve skutečnosti bisexuály. Nejedná se o fyzický odpor ale o věc preferencí.

3 0
možnosti
OP

Pane Braune, zajisté to uvádíte správně. Ten blog je ale zaměřen na to, že je snaha homosexuálů ohýbat pojem rodina

5 0
možnosti
RK

Napsáno velmi výstižně a trefně. A opět se mi vybavila slavná situace z Jirotkova Saturnina: Budeme tak dlouho ustupovat, až už nebude kam, leč to už nejspíš bude pozdě na to cokoli dělat...

10 2
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik