Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

hmm, no leccos tu za mne řekli jiní, jsou vskutku "oblasti", kde dotace mají smysl takový, že nemít je, budeme leckde jako Popelka.

Ale tak já si zkrátka tu dobu představím, že tedy bude mnohem lepší kontrola a pravidla. Jinými slovy, až se posílí týmy, co budou zase nárůstem byrokracie v centru legislativy EU... chci to u nás v Čechách vážně slyšet. Kolotoč - živíme spousty úředníků.

Já zkrátka nemám pocit, že když my jako republika švejků máme největšího pobertu v Unii a extravyčůránka dokonce premiérem, a neumíme si to doma jako neschopáci s bůhvíjakým charakterem, když si ho zvolíme, když si to neumíme sami srovnat, že bychom měli kvůli tomu chtít navyšovat nějakou práci Unie a zatahovat do toho všechny

My v sobě zdaleka nemáme to, co Němci, že chce-li se něco platit bez dozoru, Němec to prostě zaplatí a říká se tomu obyčejná dobrá morálka. A tak bohužel i to nepatrné nezaplacení je pro nás ve výsledku normální morálkou, že ještě ukazujeme prstem na ty druhé... Paní Pavlíková, bohužel...Rv

6 0
možnosti
JS

Čech to zaplatí stejně jako Němec, ale na rozdíl od Němců nepostavil Osvětim. Máte pravdu Němci jsou ukáznění a poslušní. Na rozdíl od Čechoslováků, kteří zločinné rozkazy odšvejkují.

0 0
možnosti
Foto

Tak tentokrát naprostý souhlas. Podle mne veškeré dotace pocházejí od Rohatýho.;-)

0 0
možnosti
SV

Přesně takR^R^R^. Dotace=korupce. A těch předražených nesmyslů, co se staví bez jakéhokoliv efektu.

4 0
možnosti

Kde jsou dotace, tam je korupce.

7 0
možnosti
Foto

..a za znásilnění mohou ženy, protože ji mají :-/

6 2
možnosti
AM

A93d14a11m 41M35a47l72ý

5. 12. 2019 7:52

Zlá EU nám dotuje modernizaci infrastruktury, domů, památek. K tomu určila pravidla jak čerpat.

A když Bureš podvádí ...R^

EU za to může R^ ;-D;-D;-D

5 0
možnosti
LH

Z čeho to ta hodná EU dotuje?

10 1
možnosti
Foto

Ideální by bylo dotace soukromému sektoru úplně zrušit. Náklady by se promítly do cen v plné výši, jak by to také mělo být, ceny zboží by stouply a naši zemědělci by najednou byli na západ od nás mnohem konkurenčnější, vzhledem k nižším mzdám a nárokům, zatímco dnes je tomu vzhledem k výrazně nižším subvencím naopak. Znám dost golfových hřišť zřízených díky EU dotacím. ??? Na loukách rostou háje topolů díky EU dotacím. ??? Vím o polních a lesních cestách změněné na asfaltové díky EU dotacím.??? Cyklistické stezky.... atd Proč ta aktivita? No říká se, že tyto akce jsou vesměs předražené a účastníci projektů se o "nadhodnotu" šábnou. Ti, kteří dotace poskytují také nemají přijít zkrátka. A k tomu slouží dotace a v bankách "hnijí" úspory občanů za téměř nulový úrok.

4 0
možnosti
JK

Celý systém EU dotací pro soukromou sféru je nesmysl.

5 0
možnosti
MG

Budiž popravdě řečeno, ze to, ze v jedné zemi nebo několika zemích bijí korupční hydra klientelismu neznamená, ze to tak je ve všech zemích. Co se tyče těch usetrenych prostředku, mám lepší nápad: Snížit daně.

0 0
možnosti
JS

Nějak nechápu jak chcete snížením daní zabránit korupci. Bohužel neznám žádnou zemi, kde by korupce nebyla.

0 0
možnosti
PK

Přiznám se, že já to nevím a stále ještě důvěřuji české legislativě, už trochu méně..

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik