Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Prof. Milan Zelený je opravdu velký inspirátor, ovšem pro jisté kruhy je nepřijatelný, neboť přijal vyznamenání od prezidenta Zemana.

0 0
možnosti

Vazena pani Pavlikova. Dekuji mockrat za vas clanek. Kdyz dovolite, ulozim si jej do meho archivu. Pro moznost jej pouzit pro nejakou pristi diskuzi.

Neznam pana profesora Zeleneho. Vsak batovsky duch, mysleni a hlavne organizaci znam z prvni ruky. Vyrustal jsem ve Zline a jako kluk si pamatuji na dva vedouci batovky hned po skonceni valky. Pana Ciperu a pana Vavrusku. (deda prezidenta Havla)

Jestli pan Zeleny prosazuje politicke usporadani statu bez politickych stran, priblizuji se k jeho mysleni. Preferuji volby jeddincu do vsech vrstev v rizeni statu. Od prezidenta az po posledniho poslance a senatorem mezi tim. Preferuji "prezidensky system" vedeni statu !!! Jednoduchy a ucinny, bez zadrhelu po volbach a hlavne vymazani slov jako duvera vlady, urednicka vlada, koalice, koalicni smlouva a pod. ze slovniku politickeho deni.

Jeste jednou, mockrat dekuji.

1 0
možnosti

Díky za příspěvek. Ale po zkušenostech s našimi prezidenty poslední doby (Klaus, Zeman) bych v žádném případě nesouhlasila s prezidentským systémem, to už bychom byli namísto státu jen žumpou

1 1
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik